Nieuws

Gastouderbureaus Trumpy en Kid-IT failliet - 3 januari 2013


Op 18 december jl. heeft de Rechtbank 's-Gravenhage Via Trumpy, handelend onder de naam Gastouderbureau Trumpy en Kid-IT, failliet verklaard. Mogelijk bent u als ouder of gastouder de dupe van dit faillissement.

Bij een faillissement blijft het recht op kinderopvangtoeslag bestaan mits ouder en gastouder zich binnen 4 maanden inschrijven bij een ander geregistreerd gastouderbureau en het kind in deze periode naar de opvang gaat (ouders betalen in deze periode de opvangkosten per bank rechtstreeks aan de gastouder). 

Schrijf u daarom nu in bij Gastouderbureau Solo Bambini! Met een overstap naar Gastouderbureau Solo Bambini kiest u voor betrouwbaarheid, degelijkheid en kwaliteit. tegen betaalbare prijzen. Gastouderbureau Solo Bambini heeft als extra zekerheid  het betalingsverkeer tussen ouder en gastouder ondergebracht in de externe Stichting Kassiersgelden Solo Bambini, die los staat van de normale bedrijfsvoering.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via 013-5083597 of info@solobambini.nl. Wij staan u graag te woord.


Van Boxtel Reclame